Direct contact? +31 0181 750465

  √ 20 jaar vakspecialist    √ Merk onafhankelijk    √ Duurzame oplossingen    √ Erkend leerbedrijf 
DEUREN SERVICE NEDERLAND BV
Brochures

Deuren Service Nederland

(Particuliere) Garagedeuren

Garagedeuren op maat, een sieraad voor uw woning

Een garagedeur met een persoonlijke signatuur

Uw huis is prachtig maar mist wellicht de finishing touch van een fraaie en praktische garagedeur. U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product, dat eenvoudig en veilig kan worden bediend. Maar vooral ook een garagedeur die gemaakt is op basis van uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie is met uw woning.

Elke garagedeur die onze fabriek verlaat is speciaal op bestelling en op naam geproduceerd. Wij bieden u een uitgebreid, assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Ook de kleur van uw garagedeur is volledig aan te passen aan uw smaak en de uitstraling van uw woning. Dankzij de constructie van de deur (horizontale panelen) kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten.

Onze garagedeuren voldoen aan de strengste Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid. Al decennia lang zorgen onze deuren, in uiteenlopende toepassingen en onder wisselende weersomstandigheden (temperatuur, wind en water), voor een betrouwbare en eenvoudig te bedienen gevelafsluiting. Van Noorwegen en Groot-Brittannië tot bijvoorbeeld Duitsland en Spanje. Deze brochure geeft een gedetailleerd overzicht van ons assortiment. Op basis hiervan kunnen wij samen met u de specificaties van uw deur bepalen. Ook voor u maken wij graag een betaalbare en exclusieve garagedeur, die geheel aan uw individuele wensen voldoet.

10 Year Royal Guarantee

Onze garagedeuren worden uitsluitend gefabriceerd van hoogwaardige en duurzame materialen. Ze zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (WK2). Vanzelfsprekend voldoen onze deuren ook aan de Europese EN 13241-1 norm, die verplicht is voor de CE-markering. Iedere garagedeur wordt door ons op vakkundige wijze, op maat vervaardigd en uitgebreid gecontroleerd voor levering. Daarom geven wij 10 jaar volledige fabrieksgarantie op uw gehele deur. Inclusief de slijtage gevoelige onderdelen, zoals: torsie veren, hefkabels, scharnieren en looprollen. De heldere voorwaarden van deze unieke garantie zijn uiteraard bij ons beschikbaar.

Veiligheid voor alles

Veiligheid in en om uw woning is belangrijk. Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid dan ook voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren en eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend moet uw deur goed afsluitbaar zijn.

Vingerklembeveiliging

Alle deuren in ons programma hebben standaard vingerklembeveiliging. Een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de deur, beklemd kunnen raken tussen de panelen.

Veerbreukbeveiliging

Onze deuren zijn standaard uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de deur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.

Inbraakbeveiliging

Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. De afsluitingen op onze garagedeuren kunnen, als optie worden geleverd met een SKG-keurmerk. Het SKG-keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Optil beveiliging

Indien uw garagedeur wordt voorzien van een bediening met elektrische motor, beschikt u automatisch over een optil beveiliging. De motor beschermt uw deur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de deur met de hand wil openen.

Onderloop- en obstakel beveiliging

Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt dat de deur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld uw kind of uw auto, direct automatisch weer omhoog gaat.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Deuren Service Nederland te bieden heeft voor uw nieuwe garagedeur? Neem via het contactformulier contact met Deuren Service Nederland op. Wilt u meer informatie lezen over onze garagedeuren, download dan onze brochure!

© Deuren Service Nederland BV 2016

// Google Recaptcha v3 by Bilal