Direct contact? +31 0181 750465

  √ 20 jaar vakspecialist    √ Merk onafhankelijk    √ Duurzame oplossingen    √ Erkend leerbedrijf 
DEUREN SERVICE NEDERLAND BV
Brochures

Deuren Service Nederland

Overheaddeur

overheaddeur

Wij leveren duurzame oplossingen op het gebied van overheaddeuren voor uw bedrijf. Onze overheaddeuren zijn fraai afgewerkt en leverbaar in verschillende kleuren, materialen en opties die naadloos aansluiten bij uw gebouw en toepassing. Onze deuren worden op maat gemaakt en gemonteerd. Door gebruik van hoogwaardige materialen  zijn de deuren geschikt voor intensief gebruik. Alle deuren voldoen aan de laatste eisen op gebied van isolatie, gebruiksvriendelijk en veiligheid.

Sectionale overheaddeur

De sectionale overheaddeur is opgebouwd uit sandwichsecties van aluminium of staal die onderling verbonden zijn met scharnieren en rolhouders. Het deurblad geleidt met loopwielen in de rails en wordt gebalanceerd middels torsieveren. Standaard zijn de handbediende overhead deuren voorzien van een veerbreukbeveiliging, een handgreep of voetsteun, trektouw en geïntegreerde vingerklem beveiliging. De deuren voldoen aan alle prestatie- en veiligheidsvoorschriften zoals vastgelegd in de Europese richtlijnen en de normen van het CEN.

Kleuren

De deuren zijn leverbaar in elk gewenste RAL kleur.

Railsysteem

Afhankelijk van de beschikbare inbouwruimte wordt de overheaddeur voorzien van een passend railsysteem. Het standaard railsysteem is geschikt voor een bovenruimte van ongeveer 50 cm. Indien de bovenruimte meer bedraagt wordt een verhoogd railsysteem gemonteerd. U kunt ook kiezen voor een verticaal railsysteem waarbij de deur rechtstandig omhoog gaat. Indien er sprake is van weinig inbouwruimte is een laag railsyteem de passende oplossing. Andere railsystemen zijn op aanvraag te verkrijgbaar.

Beslag

Standaard bestaat het beslag uit scharnieren en volbad verzinkt stalen rolhouders. Om corrosievorming te voorkomen kan de deur uitgerust worden met de volgende opties:

  • RVS: de rol-assen, rolhouders, staalkabels en bevestigingsmiddelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig RVS. De schuifgrendel en de bodemconsole zijn behandeld met een poedercoating en het bodemprofiel is vervaardigd uit aluminium.
  • RVS-deluxe: idem met gepoedercoate zijstijlen, trussen, geleiderails en hangermateriaal.
    Optioneel: een volbad verzinkt verenpakket.

Beglazing

  • Acrylaat beglazing bestaat uit rechthoekige ramen in een zwart kunststof frame met een lichtopening in diverse maten verkrijgbaar, uitgevoerd in dubbel acrylaatglas van 2 x 3 mm.
  • Lexaan beglazing bestaat uit rechthoekige ramen in een zwart kunststof frame met een lichtopening van 602 x 292 mm uitgevoerd in acrylaatglas (binnen) en lexaanglas (buiten).
  • Geparelde beglazing bestaat uit rechthoekige ramen in een zwart kunststof frame met een lichtopening van 602 x 292 mm uitgevoerd in acrylaatglas (binnen) en gepareld glas (buiten).
  • Ovaal beglazing bestaat uit ovale ramen in een zwart kunststof frame met een lichtopening van 590 x 290 mm uitgevoerd in dubbel acrylaatglas van 2 x 3 mm.
  • Hardglas beglazing bestaat uit rechthoekige ramen in een zwart kunststof frame met een lichtopening van 602 x 292 mm (b x h). De beglazing wordt uitgevoerd in enkel 4 mm hardglas.
  • Volglas paneel bestaat uit ramen in een geanodiseerd aluminium frame, opgesloten door middel van snaplijsten. De beglazing is leverbaar in dubbel acrylaatglas waarvan de binnen- en buitenzijde een dikte hebben van respectievelijk 2 en 3 mm met een tussenliggende spouw van 16 mm,  3 mm enkel acrylaatglas of 4 mm enkel hardglas.

Ventilatie

Optioneel kan de overheaddeur worden voorzien van een kunststof of aluminium ventilatierooster voor een goede ventilatie.

Vergrendeling

Standaard is de handbediende deur voorzien van een van binnenuit bedienbare schuifgrendel. Optioneel kan een veiligheidsslot met een euro profielcilinder worden aangebracht waarmee de deur zowel van binnenuit als van buitenaf kan worden afgesloten.

Overheaddeur met loopdeur

De overheaddeur kan worden voorzien van een naar buiten draaiende loopdeur met of zonder een drempel. Waar nodig worden de onderbroken secties door middel van inwendige profielen versterkt. De loopdeur wordt uitgevoerd met een deurdranger, een cilinderslot met drie sleutels en een handgreep met veer. Optioneel kunnen diverse panieksluitingen worden aangebracht. De afhangzijde van de loopdeur wordt van buitenaf bepaald en kan Din links of Din rechts zijn.

Vaste pui met loopdeur

Een aluminium kozijn voorzien van een loopdeur die qua materiaal en uitvoering identiek is aan de overheaddeur. De loopdeur wordt voorzien van een cilinderslot met dag- en nachtschoot, drie sleutels en een deurkruk.

Vast bovenpaneel

Het bovenpaneel bestaat uit een sectie die qua materiaal en uitvoering identiek is aan de overhead deur.

Handkettingtakel

Een handkettingtakel verlicht de bediening van de deur door het toepassen van een overbrengingsverhouding. Afhankelijk van gewicht en uitvoering van de deur zijn de verschillende takels leverbaar.

Overheaddeur in beeld

Benieuwd naar welke kwaliteit Deuren Service Nederland levert. In het onderstaande filmpje vindt u een overheaddeur die door Deuren Service Nederland geplaatst is:

Saving Energy With Industrial Doors from Deuren Service Nederland on Vimeo.

© Deuren Service Nederland BV 2016

// Google Recaptcha v3 by Bilal